Om ett barns användning av programmet

Om Kaspersky Safe Kids är installerat och används på din dator, kan barnet använda Kaspersky-programmet för att inaktivera Kaspersky Safe Kids. För att undvika detta rekommenderar vi att du skyddar åtkomst till Kaspersky-inställningar med ett lösenord.

Om du har loggat in i operativsystemet med ett konto som är länkat till en barnprofil i Kaspersky Safe Kids slutar Kaspersky att visa följande meddelanden:

Du kan aktivera meddelanden genom att markera kryssrutan Visa meddelanden i barnkonton i fönstret InställningarGränssnitt.